zondag 12 april 2015

SV De Zwerfkei eindigt op zevende plaats

Op zaterdag 11 april j.l. heeft ons WBB-team deelgenomen aan het vierde en tevens laatste Waterbasketbaltoernooi van dit seizoen. Het toernooi werd door SC Bartje georganiseerd en vond plaats in het Smeltebad te Smilde.
Deze keer moest het Zwerfkei-team vier wedstrijden spelen.

In de eerste wedstrijd moest De Zwerfkei de strijd tegen SC Bartje Assen 1 aanbinden. In het begin bood De Zwerfkei goed tegenspel. Er waren zelfs enkele doelkansen, die helaas niet benut konden worden. In de rust stond De Zwerfkei met twee punten achter. Na de rust wist SC Bartje Assen 1 de voorsprong te vergroten. Gelukkig zag De Zwerfkei kans om nog twee keer te scoren. De wedstrijd eindigde in een stand van 2-5 in het voordeel van de Assenaren.

De tweede wedstrijd was Bubble/VAS Veendam de tegenstander van De Zwerfkei. Door goed te verdedigen lukte het De Zwerfkei om de stand lang op 0-0 te houden. Jammer dat enkele doelkansen niet in een score voor De Zwerfkei resulteerde. In de rust was de stand 0-1 voor Bubble/VAS Veendam. Na de rust kwam er al snel een score van de Meppelers. Bubble/VAS Veendam bleek echter toch de betere ploeg. Na twee doelpunten en een goed genomen strafworp (= een dubbel punt) won Bubble/VAS Veendam de wedstrijd met 1-5.

Na de pauze kwam De Zwerfkei uit GSV Jumping Blue Roden. Ook hier bleef winst uit voor De Zwerfkei. Na een ruststand van 1-2 scoorden de Rodenaren nog vier keer. De wedstrijd eindigde in de stand van 1-5

Tenslotte stond nog de vierde en laatste wedstrijd tegen DZ&PC Drachten op het programma. De Zwerfkei kwam slecht op gang. Na de ruststand van 2-0 voor DZ&PC Drachten zag  het Meppeler team nog kans om drie maal te scoren. DZ&PC Drachten maakte in de tweede helft nog het dubbele aantal punten. Eindstand: 8-3 in het voordeel van de Drachtenaren.