zondag 29 maart 2015

Waterbasketbaltoernooi in Drachten


Foto: Eerste wedstrijd tegen Flying Red

Op zaterdag 28 maart j.l. heeft het Waterbasketbalteam van SV De Zwerfkei deelgenomen aan het derde Waterbasketbaltoernooi van dit seizoen in Drachten.
Voor De Zwerfkei stonden drie wedstrijden op het programma.

In de eerste wedstrijd tegen GSV Flying Red Roden gingen de Meppelers vrijwel gelijk op. Dit mede dankzij een goed benutte strafworp. Even leek het er op dat De Zwerfkei met de winst zou gaan strijken. Helaas wist het team van De Zwerfkei de voorsprong niet vast te houden. Op het laatste moment scoorde het team uit Roden het beslissende doelpunt. Eindstand was 5-4 in het voordeel van Flying Red Roden.  

 Foto: Achter de bal aan!

In de tweede wedstrijd moest het team van SV De Zwerfkei de wedstrijd tegen de Waterratten uit Delfzijl aanbinden. Na een doelpunt van de Waterratten kwam De Zwerfkei goed op dreef. Het Meppeler team won de wedstrijd met 2-7.

In de derde wedstrijd kwam SV De Zwerfkei tegen het team van SC Bartje Assen 2 uit.  Tegen de ploeg uit Assen (die op de eerste plaats binnen regio Noord staat) was het Meppeler team niet opgewassen.  De schade werd echter beperkt door twee fraaie afstandsschoten en een benutte strafworp. De wedstrijd eindigde in een stand van 4-7.
Foto: In actie tegen het sterke team SC Bartje Assen 2 


Het vierde en tevens laatste toernooi van dit seizoen vindt op zaterdag 11 april in Smilde plaats. Dit toernooi wordt georganiseerd door SC Bartje Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten