donderdag 3 oktober 2013

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Foto: Een deel van de aanwezigen

Op woensdag 2 oktober j.l. vond de jaarlijkse ALV van SV De Zwerfkei in het clubhuis van FC MEO plaats. Na een kop koffie/thee met iets lekkers (eigen gebakken taarten van de Keuterij) opende onze voorzitter om 19.30 uur de vergadering. Één van de belangrijkste punten was o.a. de ledenwerving. Net als andere verenigingen maken wij (van De Zwerfkei) ons zorgen over de vergrijzing. Ook wij willen graag dat nieuwe (jeugd)leden zich aanmelden. Het bestuur van De Zwerfkei nodigt daarom de huidige leden uit om nieuwe leden te werven. Deze leden moeten wel voldoen aan de toelatingscriteria van De Zwerfkei. Doelstelling van onze vereniging is om het sporten (zwemmen) door mensen met een lichamelijke beperking te bevorderen.
Heeft iemand belangstelling voor onze vereniging? Men mag drie keer gratis op proef komen zwemmen.
Vervolgens krijgt het aspirant-lid een inschrijfformulier. Het ingevulde formulier wordt door het bestuur beoordeeld. Het bestuur beslist of de kandidaat lid kan worden.
De Zwerfkeier die vanaf oktober 2013 t/m september 2014 de meeste leden werft, wordt beloond met een gratis lidmaatschap voor het jaar 2015.

Foto: het Bingo-apparaat

Na het officiële deel van de ALV kon iedereen een drankje bij de bar halen. Vervolgens begon het gedeelte van de avond waar iedereen altijd naar uitkijkt: BINGO!!!







Foto: Annet kijkt uit naar de Bingo (foto door Klaas met zijn smartphone genomen)

Er waren weer leuke prijsjes te winnen, zoals een chocolade fondue setje, een mooi theepotje met toebehoren, diverse bekers etc. Tussen de bedrijven door kwamen de mensen van de bar (van FC MEO) regelmatig langs met lekkere warme hapjes. Ze deden zichtbaar hun uiterste best om het naar onze zin te maken en dat is ze ook goed gelukt.

Foto: Brenda en Cylien wilden ook graag op de foto en gaven graag hun toestemming.

Tegen 22.00 uur was de bingo afgelopen. Na een slotwoord van onze voorzitter ging iedereen huiswaarts.




SV De Zwerfkei heeft sinds kort ook een Facebookpagina Je kunt (als je zelf ook "Facebookt") een vriendschapsverzoek sturen (mailen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten