woensdag 7 november 2012

WBB-toernooi in Delfzijl


Op zaterdag 3 november zijn we met een ploeg van acht spelers en drie begeleiders/supporters naar Delfzijl afgereisd. Om 13.30 uur begonnen de eerste wedstrijden. Dit keer moest De Zwerfkei vier wedstrijden afwerken.
De eerste wedstrijd werd met gemak met 8-3 van SC Bartje Assen 1 gewonnen. In de tweede wedstrijd tegen VAS Veendam kreeg onze ploeg het wat moeilijker. Toch eindigde deze match in een eindstand van 3-1 in het voordeel van De Zwerfkei.
Daarna trad De Zwerfkei aan tegen GSV Jumping Blue Roden. De Rodenaren namen al snel een voorsprong. In de tweede helft kwam De Zwerfkei goed terug. Helaas niet goed genoeg: met één punt verschil trok de ploeg uit Roden aan het langste eind (stand 4-5 in het voordeel van Jumping Blue).
De vierde wedstrijd tegen VDS Dol-Fijn Drachten bracht jammer genoeg ook geen winst. De wedstrijd eindigde in 7-4 voor de Drachtenaren.
Na het toernooi hebben we in Assen Noord nog gezamenlijk gegeten bij een beroemd Amerikaans restaurant (de naam begint met een M). Een smakelijke afsluiting van een goed georganiseerd toernooi.
Op 19 januari 2013 wordt het derde WBB-toernooi georganiseerd in Roden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten