dinsdag 4 september 2012

MtH Integratietoernooi 8 september 2012



Op zaterdag 8 september 2012 organiseert De Zwerfkei voor de elfde keer het MtH Integratietoernooi. Ook dit keer hebben de volgende tien teams zich aangemeld: Afslag Meppel, MZ & PC de Reest, SC Bartje jeugd, Reestmond, Junior Kamer Meppel, MSC, Bad Hesselingen, FC Meo, Red Giants en De Zwerfkei.
Het kost altijd weer de nodige tijd en energie om alles te organiseren. Zo hoop je natuurlijk ieder jaar op voldoende deelnemende teams. Helaas is het team van Fysiotherapie dit jaar niet van de partij. Gelukkig heeft een team van Red Giants zich op de valreep aangemeld.
We hopen dat het weer een gezellig en sportief toernooi zal worden.
Onze vrijwilligers worden om 14.00 uur/14.15 uur in het zwembad verwacht. We kunnen dan alvast wat spullen (tafels, stoelen etc.) klaar zetten
Ontvangst van de is vanaf 14.15 uur. Vanaf 14.30 uur kunnen wij (de vrijwilligers) beginnen met de inrichting van de speelvelden, de jurytafels en de tafel voor de wedstrijdleiding.
Om 15.00 uur wordt het toernooi geopend. De eerste wedstrijden starten om ca. 15.10 uur. De finale zal naar verwachting om 18.35 uur beginnen. Na de finale ruimen we gezamenlijk alles op. De prijsuitreiking vindt om ca. 19.30 uur plaats in het restaurant van het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten