zondag 17 januari 2016

Waterbasketbaltoernooi in Roden

Foto: Vlak voor het begin van het toernooi

Op zaterdag 16 januari j.l. heeft het team van SV De Zwerfkei Meppel deelgenomen aan het tweede waterbasketbaltoernooi in Roden. Het toernooi werd door gSv Roden georganiseerd in zwembad De Hullen in Roden. Helaas hadden twee teams (Bubble/VAS Veendam en De Waterratten Delfzijl) zich afgemeld voor dit toernooi.
Het team van SV De Zwerfkei Meppel bestaat momenteel uit zes spelers. Laten we hopen dat we er in de toekomst wat spelers bij krijgen. Één wisselspeler is eigenlijk wel te weinig.

Foto: Een spannend moment

Het team van SV De Zwerfkei Meppel moest vier wedstrijden afwerken. Aangezien Bubble/VAS Veendam zich had afgemeld, won SV De Zwerfkei Meppel deze wedstrijd reglementair met 5-0.
De tweede wedstrijd tegen SC Bartje Assen 1 ging in eerste instantie goed van start. Het Meppeler team wist door goed te verdedigen de stand een tijdje op 0-0 te houden. Uiteindelijk vielen er wat doelpunten. Toch was het team van Assen iets beter. De wedstrijd eindigde in een stand van 6-4 voor SC Bartje Assen 1

Foto: Een strafworp

In de derde wedstrijd tegen DZ & PC Drachten ging het gelijk op. Op een gegeven moment stond SV De Zwerfkei Meppel op winst. Helaas scoorde DZ & PC Drachten vlak voor het einde van de wedstrijd de gelijkmaker. De eindstand kwam hiermee op 3-3.
De laatste wedstrijd tegen GSV Jumping Blue Roden eindigde voor SV De Zwerfkei Meppel in een fikse nederlaag. De Rodenaren wonnen de wedstrijd met 10-1

Het volgende toernooi vindt plaats in Delfzijl op 12 maart a.s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten