zondag 26 oktober 2014

Waterbasketbaltoernooi in Bad Hesselingen

Op zaterdag 25 oktober j.l. heeft SV De Zwerfkei het eerste waterbasketbaltoernooi van de competitie 2014-2015 van regio Noord georganiseerd. Er namen acht teams aan dit toernooi deel. Tijdens dit toernooi moest het team van SV De Zwerfkei drie wedstrijden afwerken.
De eerste wedstrijd tegen GSV Flying Red Roden werd met 1-5 van de Rodenaren verloren. Tijdens de tweede wedstrijd tegen de Waterratten Delfzijl leek De Zwerfkei beter te gaan spelen. Uiteindelijk delfde SV De Zwerfkei toch het onderspit met de eindstand 2-4.

In de derde wedstrijd tegen SC Bartje Assen 2 (vorig seizoen kampioen van regio Noord) bleef de stand lang op 0-0 staan. Het team van de Assenaren speelde goed samen en waren ook wat techniek betreft veel beter dan het team van SV De Zwerfkei. De eindstand was 4-0 in het voordeel van SC Bartje 2 Assen.

Ondanks drie verloren partijen kunnen we het toernooi in Bad Hesselingen te Meppel als geslaagd beschouwen. De sfeer was zoals altijd ontspannen. Mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers verliep ons toernooi naar wens.

Foto: De uitslagen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten