zondag 9 februari 2014

Waterbasketbaltoernooi in Veendam

Op zaterdag 8 februari j.l. heeft het Waterbasketbal-team van ons team  in Veendam deelgenomen aan het derde toernooi van dit seizoen. Dit toernooi werd georganiseerd door VAS Veendam. Deze keer moesten de Zwerfkeiers drie wedstrijden spelen:
De eerste wedstrijd tegen GSV Flying Red Roden verliep niet bepaald naar wens. Meteen na het begin van de wedstrijd was er een mooie score van ons team. Helaas kwamen het team van Flying Red zeer sterk terug. Aan het eind van de eerste helft was de stand al 5-1. Na de rust scoorde SV De Zwerfkei nog twee maal en vervolgens kwam er nog een tegendoelpunt van de Rodenaren. De wedstrijd eindigde in een stand van 6-3 in het voordeel van Flying Red.

In de tweede wedstrijd tegen de Waterratten uit Delfzijl kwam ons team moeizaam uit de startblokken. In de rust was de stand 1-2 (met een lichte voorsprong voor SV De Zwerfkei). Na de rust was het samenspel van ons team stukken beter. Ons team won met de eindstand 2-6

Tenslotte speelde SV De Zwerfkei tegen SC Bartje Assen 2. Het was duidelijk dat de jonge Assenaren ook conditioneel de meerdere waren van onze ploeg. SC Bartje Assen 2 won met 2-8 van ons team.
Het vierde en tevens laatste toernooi van dit seizoen vindt plaats op 5 april in Delfzijl.