zondag 24 november 2013

Succesvol ISVA zwemtoernooi voor SV De Zwerfkei

Foto: Aan de start

Op zaterdag 23 november j.l. hebben vier zwemmers (Bert, Everlien, Ingrid en Sietske) deelgenomen aan het ISVA zwemtoernooi in Arnhem. Het toernooi begon om 13.30 uur en het aantal deelnemers bedroeg in totaal 90 zwemmers.
De 25 m. schoolslag voor de 40+ dames leverde een verrassende uitslag op: Sietske eindigde als eerste, terwijl Ingrid en Everlien resp. tweede en derde werden.
Bij de 50 m. schoolslag gemengd 40+ werd Bert voor zijn inspanningen beloond met een welverdiende bronzen medaille.
De 25 m. rugslag voor de dames van 40 jaar en ouder was opnieuw een verrassing: Everlien legde beslag op de gouden medaille. Verder was er voor Ingrid een zilveren en voor Sietske een bronzen medaille.

Foto: Drie medaillewinnaressen (25 m. schoolslag 40+ dames)


Vervolgens hadden Sietske en Ingrid zich nog ingeschreven voor de 25 m. vrije slag voor de 40+ dames. Opnieuw BINGO: Sietske behaalde de eerste en Ingrid de tweede plaats.
Het toernooi eindigde (zoals altijd) met de 6x 25 m. estafette gemengd. Hieraan konden onze zwemmers deelnemen dankzij de medewerking van twee zwemmers van vereniging De Springplank uit Enschede. Bij de estafette is de combinatie De Springplank / De Zwerfkei niet in de prijzen gevallen.


Foto: Sinterklaas met enkele fans

De uitreiking van de bekers voor de estafette (door Sinterklaas) vond plaats in de kantine van het zwembad. Tenslotte werd de einduitslag van de teams bekend gemaakt. Er wordt bekeken welke vereniging op basis van het aantal zwemmers per vereniging het beste resultaat heeft behaald. Tot onze verrassing werd de beker uitgereikt aan De Zwerfkei! We mogen de wisselbeker een jaar in onze prijzenkast houden en deze volgend jaar verdedigen. Een stimulans om komende tijd weer extra hard te trainen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten