maandag 9 september 2013

Meeuwsen ten Hoopen Integratietoernooi

Afgelopen zaterdag hadden we ons 12e Meeuwsen ten Hoopen Integratietoernooi in Bad Hesselingen. Uiteraard moest er van tevoren weer heel wat geregeld worden. De organisatie van het toernooi startte al medio februari. Je moet al vroeg beginnen met het uitnodigen van de teams, omdat je anders kans hebt dat men al andere afspraken heeft op de toernooidag. Verder moeten er afspraken gemaakt worden met het zwembad, het restaurant en niet te vergeten de vrijwilligers (incl. de scheidsrechters). De voorbereiding doen we met een groepje van drie: Peter, Edward en Carla. Hoe meer je van tevoren regelt, des te prettiger kun je werken op de toernooidag zelf.
Dankzij de inzet van onze vaste ploeg vrijwilligers bij de inrichting van de speelvelden, de jurytafels en het wedstrijdsecretariaat konden we afgelopen zaterdag goed op tijd beginnen.
Onze speaker Mathilde riep alle deelnemende teams prachtig op tijd op. We lagen iedere keer goed op schema. De wedstrijden konden hierdoor vlot afgewerkt worden.
De prijsuitreiking vond zoals gebruikelijk in het restaurant van het bad plaats.
De eindstand van het toernooi:
1e plaats Reestmond
2e plaats SC Bartje
3e plaats MZ & PC De Reest
4e plaats Junior Kamer Meppel
5e plaats Afslag Meppel
6e plaats MSC
7e plaats De Zwerfkei
8e plaats FC MEO
De Meeuwsen ten Hoopen wisselbeker kwam in handen van MZ & PC De Reest  Dit team kreeg van de scheidsrechters en coaches de meeste stemmen voor hun sportieve en positieve instelling.
We kunnen dankzij de inzet van spelers, scheidsrechters, vrijwilligers en medewerkers van Bad Hesselingen en het restaurant terugkijken op een geslaagd en sportief toernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten