zondag 13 mei 2012

Zesde plaats voor De Zwerfkei


Op zaterdag 12 mei j.l. heeft ons team deelgenomen aan de NK Waterbasketbal in Losser. Dit toernooi werd georganiseerd door de Enschedese vereniging De Tubanten. De Zwerfkei was ingedeeld in Poule A en moest in de eerste ronde twee keer tegen De Tubanten en twee keer tegen VASA uit Winterswijk de strijd aanbinden. De eerste wedstrijd tegen De Tubanten verloor De Zwerfkei kansloos met 0-8. Vervolgens verloor De Zwerfkei met 1-3 tegen VASA. De derde wedstrijd tegen De Tubanten eindigde eveneens in het nadeel van ons team (12-1). Ook in de vierde wedstrijd was VASA te sterk voor de Meppelers (7-2).
In de tweede ronde kwam De Zwerfkei (als 3e in Poule A) uit tegen Jumping Blue uit Roden. Deze ploeg was als 3e geĆ«indigd in Poule B. In het begin leek het er op dat De Zwerfkei dit keer de strijd zou winnen. De eerste helft was de stand 4-1 in het voordeel van De Zwerfkei. Na de rust kwam Jumping Blue sterk terug en wist diverse keren te scoren. De vijfde wedstrijd eindigde met 5-7 in het nadeel van De Zwerfkei.
Eindstand van de NK:
1. De Tubanten
2. SV Den Bosch
3. Gesposs (uit Osch)
4. VASA (uit Winterswijk)
5. Jumping Blue Roden
6. De Zwerfkei Meppel
Na de prijsuitreiking werd iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan het culinaire deel van de dag: een koud en warm buffet. We kunnen terugkijken op een gezellige en sportieve dag.
Foto: Patrick heeft gescoord!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten