maandag 6 juni 2011

Meeuwsen ten Hoopen Integratietoernooi

Op 4 juni j.l. organiseerde onze vereniging het tiende MtH Integratietoernooi. Tien teams hadden zich voor het toernooi ingeschreven. Helaas meldde één team zich kort van tevoren af. Door het splitsen van een combinatieteam kon dit gelukkig tijdig opgelost worden.
Na een woord van welkom van onze voorzitter volgde een spetterende openingsact van een illusionist. Deze toverde de wedstrijdbal na diverse trucs (w.o. vuurspuwen) tevoorschijn. Vervolgens gooide de Meppeler wethouder van sport De Vos de eerste bal in het water.
De volgende teams (verdeeld over twee poules) namen aan het toernooi deel:
Poule A: Reestmond, SC Bartje jeugd, Bad Hesselingen, FC Meo en Afslag Meppel
Poule B: Red Giants, Fysio ter Harmsel, MSC, Junior Kamer Meppel en De Zwerfkei
In de eerste ronde moesten alle teams vier keer aan de bak. Daarna werd de stand binnen de poules opgemaakt.
In de tweede ronde kwamen nummer 5 van Poule A uit tegen nummer 5 van Poule B, nummer 4 van Poule A tegen nummer 4 van Poule B enz., enz.
In de finale streden Afslag Meppel en Red Giants om de kamioensbeker.
De prijsuitreiking vond plaats op het terras van het restaurant van Bad Hesselingen. De kampioensbeker ging naar Afslag Meppel. Verder was er nog een wisselbeker voor de meest sportieve ploeg SC Bartje jeugd en een aanmoedigingsprijs voor FC Meo.
Tenslotte werden de scheidsrechters, vrijwilligers en alle spelers bedankt voor hun inzet. Dankzij hun medewerking was het een zeer geslaagd toernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten