zondag 30 mei 2010

NK in Den Bosch


Foto: Chris Huberts
Zaterdag 29 mei heeft het WBB-team van De Zwerfkei deelgenomen aan de NK te Den Bosch. Het team van die dag bestond uit de spelers: Annet, Gert-Jan, Jeroen, Harry, Bert en Patrick. Verder waren ook nog Maarten (scheidsrechter/coach) en Carla (reserve-coach) van de partij. We zijn extra vroeg vertrokken, omdat we onderweg nog koffie wilden drinken. We waren prachtig op tijd in het Sportiom te Den Bosch. Om 13.00 uur begon de eerste wedstrijd. Er namen zes teams aan het toernooi deel. Ieder team kwam derhalve vijf maal "aan de bak".

De eerste wedstrijd tegen Tubanten verloor De Zwerfkei met 7-1. Vervolgens gingen we tegen GSV Roden ten onder met een uitslag van 10-1.

Ook tegen Gesposs en SVG Den Bosch moesten we met resp. 3-13 en 2-12 het onderspit delven. In de vijfde en laatste wedstrijd tegen VASA was het verschil iets minder. Deze wedstrijd verloor ons team met 8-4.

De laatste wedstrijd tussen Tubanten en SVG Den Bosch was extra spannend. Beide ploegen hadden vier wedstrijden gewonnen. In deze beslissende wedstrijd wist Tubanten nipt te winnen. In de laatste seconden scoorde Tubanten het laatste en winnende doelpunt. Eindstand: 4-3. Hiermee werd Tubanten Nederlands Kampioen.

Einduitslag:

1e plaats Tubanten

2e plaats SVG Den Bosch

3e plaats Gesposs

4e plaats GSV Roden

5e plaats VASA

6e plaats De Zwerfkei

Onderweg hebben we samen met de groep uit Roden in de buurt van Apeldoorn nog een hapje gegeten. Een leuke en gezellige afsluiting van een bijzondere dag.

Volgend jaar organiseert GSV Roden het NK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten